Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

2013 - Jozefovský turnaj

Fotogaléria obce > Fotogaléria 2013

Opäť sa v našej obci Nižný Kručov uskutočnil futbalový zápas na počesť našich Jozefov.Kvôli zlému snehovému počasiu, ktoré aj naďalej trvá sme trochu váhali, či sa vôbec futbalový turnaj uskutoční. No perinbabka nám v nedeľu dopriala krásne slnečné počasie a tak sa futbal konal. Futbalových hráčov z našej obce prišlo dosť a tak sa hráči rozdeli a vytvorili 4 futbalové družstvá: Jozefovia, Agáty, Bomby a Gumkáči. Futbalový turnaj zahájila starostka obce spolu s poslancami OZ v Nižnom Kručove. Potom sa hneď začalo hrať. Na futbal sa prišli pozrieť aj futbalový fanúšikovia, ktorí povzbudzovali a dodávali hráčom energiu zvíťaziť. Išlo o priateľský zápas našich Kručovčanov, najmä Jozefov  a o spoločné stretnutie ľudí z našej obce. Bola to príležitosť pre vzájomnú komunikáciu, porozprávanie sa, ale aj pre šport.Každé futbalové družstvo hralo s každým a tu sú výsledky Jozefovského turnaja zo dňa 24.3.2013:

  • na 1. mieste sa umiestnili : " Bomby" s počtom bodov 6

  • na 2. mieste sa umiestnili : " Gumkáči"  -II-                4

  • na 3. mieste sa umiestnili : "Agáty" s počtom bodov   2

  • na 4. mieste sa umiestnili naši "Jozefovia"


Napriek tomu, že prvé miesto obsadili Bomby, najlepším hráčom sa stal Jozef Maťaš. Najviac gólov v futbalovom zápase strelil Daniel Boroš a najlepšie bránil svoj futbalový tím Marek Vaceľ.

Po ukončení futbalového turnaja pozvala starostka obce spolu s poslancami OZ v NIžnom Kručove všetkých ľudí do sály obecného úradu na výborný guláš. Tento guláš si nedali ujsť ani fanúšikovia, pretože guláš tentokrát pripravili a navarili naši poslanci OZ, za čo im všetci veľmi pekne chceme poďakovať.Bol výborný!!! Chcem poďakovať všetkým ľuďom z našej obce, ktorí prišli a zúčastnili sa, či už ako hráči alebo fanúšikovia futbalu.

A čo popriať našim Jozefom na záver?
Všetko najlepšie milí naši Jozefovia, buďte nám zdraví, šťastní a športujte, aby ste sa na budúci rok posunuli vo futbalovom rebríčku o niečo vyššie...
starostka obce a poslanci OZ v Nižnom Kručove

v.13 pro
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky